HEEEEEEEJJJJJJ!!!!!!!!!!

Hej alla bloggare! Idag så har min Aya varit här! Vi har gjort massa roliga saker! T.e.x Tittat på tv :P varit på datorn. Ätit god mat O.S.V!!! Hehehe! Tittar nu på Bones!!! Jätte bra! Har matteprov i morgon!!!! KOmmer inte gå bra! Eller jag hoppas det går bra. Som jag brukar säga JAG KAN, JAG VILL OCH JAG SKA! sÅ JAG HOPPAS PÅ G I ALLA FALL! Och så har jag historiaprov på Onsdag! Det är ganska mycket för jag måste ju öva o.s.v!!!!! ÅÅÅÅ hatar skolan! Jaja ses måste plugga lite matte nu! Geometri! jajaj ses!


Hej!

Hej allihopa! Sitter i skolan nu och gör en uppsats om Eiffeltornet! Är klar skit skönt , så nu sitter jag bara här och lyssnar på musik och skriver. :P Jag är ju på skolans dator nu. Och jag asså de har blockat alla sidor nästan! Typ Wikipedia, Youtube! Man kan inte ens lyssna på musik! Så jag får lyssna på musik från min Iphone! :( det tar ju mass batterier :P STAY THE NIGHT JAMES BLUNT! HAN E JÄTTE BRA TYCKER JAG!!!! :D Jaja måste dra nu innan läraren får reda på vad jag gör :P Ses <3

Sha Sha! :P

Hej alla bloggare! Det har varit fullt upp de senaste veckorna! Jag har övat in för ett Engelskaprov som vi hade i dag i skolan. Jag tror det gick bra. Jag kanske fick 2 fel eller mer, jaja man får var nöjd ändå. Det var länge sen jag bloggade som ni kanske har märkt. Men nu gör jag det HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA!!! :P Nästa vecka så har mina klass-kompisar en fest typ. De fyller 13 år. Så det ska bli jätte kul. Ska få 500 kr av min mor att köpa något fint att ha på mig på festen. Sen ska jag få 200 till asså 100 kr var att hitta en present till de. Ska bli jätte kuuuul!!!!! Är i skolan nu med några klass-kompisar hade skit kul tidigare i dag, OMG!!! hahahah as kul kan ej berätta vad det handlade om. :P Men jag tror jag ska hem nu. Ska vara hemma 16:00 snart om 30 min. Vi ses kanske bloggar senare i kväll. OBS kanske inte för jag har inte kunnat bloggat för min dator hade virus trojanska hästar! Så nu måste jag rensa min dator och installera om allt!!!! :( har skolan dator nu. Ses <3!


RSS 2.0